Tekninen valiokunta, kokous 24.5.2023

§ 39 LISÄPYKÄLÄ: Infra-alan valvojan kilpailutus (lisäpykälä)

LAIDno-2023-425

Valmistelija

  • Pekka Mäki-Tasku, Työpäällikkö, pekka.maki-tasku@laitila.fi

Perustelut

Laitilan kaupunki rakennuttaa vuosittain useita infra-alan saneeraus tai uudisrakennuskohteita. Työt keskittyvät useimmissa kohteissa kevät- syksy väliseen aikaan. Useimmissa kohteissa tilaajan edustajana ja valvojana toimii kunnan oma viranhaltija eli työpäällikkö tai vesihuoltopäällikkö. Vuosittain tulee tilanteita, jolloin viranhaltija on estynyt hoitamasta valvojan tehtävää tai työkohde on hänelle liian vaativa. Valvoja konsultin hankintailmoitus julkaistiin Hilmassa 8.5.2023. Hankinnan peruste on vertailtu tuntihinta, mikä saadaan painottamalla hintaa 60% ja kokemusta ja koulutusta 40%. Tarjousten jättöpäivä oli ma. 22.5.2023 klo 14.00. Tarjouksia saatiin määräaikaan mennessä kuudelta palveluntoimittajalta, joiden hinnat ja koulutus sekä referenssit pisteytettiin liitteenä olevalla vertailuhintataulukolla.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Raula, Tekninen johtaja, mika.raula@laitila.fi

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Tarjouksen jättäneet 

Muutoksenhaku

Seuraavaan päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Laitilan tekniselle toimelle,
osoite Keskuskatu 30, PL 25 23801 Laitila.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnanjäsen. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
 
Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, kolmen päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.
  
Tiedoksisaantipäivää ei lueta valitusaikaan. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen