§ 121 ilmoitus yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta / Kantrai Oy

Lataa 

LAIDno-2022-971

Päätöspäivämäärä

30.12.2022

Päätöksen tekijä

Sosiaali- ja terveysjohtaja

Päätöksen peruste

Laki yksityisistä sosiaalipalveluista 922/2011 11§, 13§

Kuvaus

Päätöksen on valmistellut erityisasiantuntija Ritva Miesmaa.

Laitilan sosiaalitoimeen on saapunut 15.12.2022 ilmoitus yksityisestä sosiaalipalvelutoiminnasta koskien Kanrai Oy:tä. Kantrai Oy:n tarjoamiin valtakunnalliseen rekisteriin merkittäviin sosiaalipalveluihin kuuluu kotipalvelu kohderyhmänä vanhukset, kehitysvammaiset, muut vammaiset, mielenterveyskuntoutujat ja päihdekuntoutujat. Yhtiön ilmoituksen mukaan se tuottaa edellä mainittua palvelua Laitilan kaupungin alueella.

Ilmoituksen mukaan Katja Höyden-Kalli toimii yhtiön tarjoaman kotipalvelun vastuuhenkilönä. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja hänellä on työkokemusta sairaanhoitajan tehtävistä. Lisäksi hän suorittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon valmistavan koulutuksen ja osallistunut tiimimestari –valmennukseen.

Laitilan sosiaaliviranomainen on haastatellut 20.12.2022 puhelimitse Katja Höyden-Kallia yhtiön tarjoamista sosiaalipalveluista.

Palvelun tuottajalta saadun tiedon mukaan asiakkaiden kanssa tehdään kirjalliset sopimukset ja hoito- ja palvelusuunnitelmat palvelujen tuottamisesta.

Päätös

Laitilan sosiaalitoimi toteaa, ​että Kantrai Oy täyttää yksityisistä sosiaalipalveluista annetussa laissa säädetyt toimintaedellytykset ja, että Laitilan sosiaaliviranomaisilla ei ole huomauttamista ilmoituksen johdosta. Laitilan kaupunki hyväksyy yrityksen toiminnan Laitilan kaupungin alueella. Ilmoitus liitteineen toimitetaan Lounais-​Suomen aluehallintovirastolle rekisteröitäväksi.

Allekirjoitus

Johanna Ahokas, sosiaali- ja terveysjohtaja

Organisaatiotieto

Sosiaali- ja terveystoimi