Nuorisovaltuusto, kokous 14.6.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 27 Nuorisovaltuuston somekanavan vastuut

LAIDno-2022-259

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Noora Mantere, nuorisopäällikkö, noora.mantere@laitila.fi

Perustelut

Nuorisovaltuustolla on sosiaalisen median tilit Instagramissa (Nuvalaitila) ja Facebookissa Laitilan Nuorisovaltuusto. Nuorisovaltuuston jäsenillä ei ole lupaa perustaa uusia tilejä, ellei perustamisesta ole erikseen sovittu nuorisovaltuuston kokouksessa.

Sosiaalisen median kanavilla julkaistaan ajankohtaista tietoa esimerkiksi nuorisovaltuuston tapahtumista ja toiminnasta. Jotta kanava pysyy aktiivisena, on toivottavaa että tileillä julkaistaan myös mainosten lisäksi muuta tietoa, kuten esittelyjä jäsenistöstä, tietoa nuorisovaltuustojen liiton tapahtumista ja kuulumisia valiokunnista.

Ehdotus

Esittelijä

Noora Mantere, nuorisopäällikkö, noora.mantere@laitila.fi

Nuorisovaltuusto päättää keskuudestaan sometyöryhmän. Somettajia varten on perustettu Nuvan somettajat -whatsapp-ryhmä jossa voidaan keskustella tulevista julkaisuista ja jakaa vastuuta. Työryhmän jäsenet sitoutuvat vastuulliseen viestintään edustaessaan Laitilan nuorisovaltuustoa.

Päätös

Nuvan sometiimiin valitaan Ronja, Jenna ja Odessa. Nuvan somettajat jatkaa pohdintaa TikTok-tilistä ja sen tarpeesta. 

Valmistelija

  • Noora Mantere, nuorisopäällikkö, noora.mantere@laitila.fi

Perustelut

 Nuorisovaltuuston somekanavat ovat olleet hiljaisia kevään ajan. Nuorisovaltuusto käy keskustelun miten kanavaa voitaisiin aktivoida.

Ehdotus

Esittelijä

  • Noora Mantere, nuorisopäällikkö, noora.mantere@laitila.fi

Nuorisovaltuusto keskustelee somekanavan päivittämisestä ja sisällön kehittämisestä.

Päätös

Nuorisovaltuuston someryhmään pääsee mukaan kesken kauden halutessaan. Someryhmän jäsenet saavat päivittää hyvän maun rajoissa vapaasti nuorisovaltuustoon liittyvistä asioista.